KIRŞEHİR / MERKEZ - 80. Yıl Anaokulu

80. Yıl Anaokulu

Medrese Mahallesi 56.Sokak No6 Merkez/KIRŞEHİR
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm imkânlarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Sosyal-kültürel, bedensel ve zihinsel yönden güçlü bireyler yetiştirebilmek için geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza Türk Milli Eğitim ve Okul Öncesi Eğitimin amaçları doğrultusunda; modern araç- gereç, yöntem ve tekniklerle bunların yanı sıra dinamik, donanımlı, özverili, yenilikçi ekip ruhuyla çalışan eğitim ve idari kadromuzla sözde değil özde eğitim vermek için bir aradayız…
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
07:30-12:30 12:30-17:30